זוכרים את התסיסה התקועה שהייתה לי אז היא לא ממש זזה לשום מקום, הבאתי שמרי שמפניה (כמו שהמליצו לי כאן), עכשיו עשיתי סטרטר (כמו שהומלץ כאן וגם על האריזה) ויצא לי משהו שיש לו ריח של ביצה סרוחה.... בחקירה ברשת אני רואה שיש דבר בשם H2S שהוא דבר נפוץ ותוצר של תסיסת השמרים ומתנדף עם הזמן.
אני לא מבין נאדה בשמרי שמפניה, איך זה נראה מריח או מה זה תחלס עושה חוץ ממה שרשום Beer-d שזה ליבוש בירה עם רמת סוכר שאריתי גבוהה וגם כאן הוסבר.
ראיתי ביו טיוב את הדבר הזה
https://www.youtube.com/watch?v=-v_6YCvahqs
אז מה השאלה שלי?
להכניס את זה למיכל או לזרוק את זה?, אני מסוגל גם לספוג מה יצא רק ללמוד מזה :-)
ה H2S באמת מתנדף עם הזמן?
מה שמרי שמפניה עושים לבירה?, יש טעם לוואי בפה?, היא מתסיסה את הבירה יותר וכו וכו וכו
תודה על העזרה