תסיסיה איטית?

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
חיים גולן's picture

Location

beer st
ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2012

שלום לכולם ושבוע טוב 

אני יודע שאתם לא כל כך אוהבים את עניין הקיטים אבל לא יכולתי להתאפק 

הייתי חייב לנסות את זה וגם ראיתי שזה לא רע בכלל  קניתי קיט מסוג סטואט אירי

זה מגיע עם השמרים שלו אל תשאלו אותי איזה סוג אני לא יודע

אז ככה בסך הכל זה מאוד פשוט להכנה השאלה שלי היא את השמרים הוספתי

ככמו שהם וערבבתי טוב  אני חכיתי 10 שעות ואין ביעבועים כמו שאני רגיל לראות

אאבל באיירלוק נראה הכל בסדר המים הם לכיוון היציאה האם זה נורמלי שתהייה תסיסה איטית?

שאת השמרים הוספתי בתמפרטורה של 24 מעלות 

ההאם זה נורמלי 

בביינתיים חיכיתי  רק 10 שעות יכול להיות שזה ישתפר או שזה בסדר 

 

תודה לכולם על העזרה

חיים גולן

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לא נהוג לערבב 

נראה לי שיהיה בסדר - בוא נחכה עד מחר

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כנראה שיהיה בסדר.

כמה דברים שיכולים לזרז את התהליך להבא:

  • ניעור מיכל התסיסה לפני הוספת השמרים ע"מ לחמצן את התירוש ככל האפשר.
  • הרטבת השמרים היבשים בכ100 מ"ל מים (מורתחים ומקוררים) בכוס מחוטאת למשך 15-30 דקות ואח"כ הוספת תמיסת השמרים למיכל התסיסה.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
חיים גולן's picture

Location

beer st
ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/29/2012

היי 

שחר ונועם הכל בסדר ברוך השם זה התחיל לבעבעה כמו שצריך ונראה טוב מאוד

תודה על העצות 

חיים גולן