שלום לכולם,
שמי ערן, חדש וטרי בתחום בישול הבירה.
רכשתי ערכת ציוד מלאה לתחילת דרכי והחלטתי בבישול הראשון לבשל בירת חיטה אשר מתאימה לטמפרטורות בימים אלו.
קראתי שרשורים רבים בפורום על מנת ללמוד את הנושא כמה שיותר וכמובן שאני לומד כל יום עוד..
עדיין יש לי כמה שאלות לתחילת הדרך.
הבישול שעשיתי היה מורכב מלתת נוזלי 3 ק"ג ועוד 1 ק"ג לתת אבקתי.
הכשות הגיע בכופתיות ובמתכון נאמר לא לבשלו עם רשת. הכשות ממש התמוסס במים ככה שאין דרך מן הסתם להוציאוו. התסיסה למעשה מתבצעת עם הכשות בתוכו, האם ככה זה אמור להיות??
השתמשתי במים מינרלים בביישול, האם זה טוב? הכרחי?
אשמח לתשובות,
ערן