שלום לכולם,
בירת חיטה בתסיסה של שבוע בטמפרטורה של 20 מעלות.
לקחתי היום אחרי 8 ימים מדידה ראשונה בהידרומטר. צפיפות התחלתית היתה 1.05. במדיה היום הצפיפות היא 1.014.
אני יקח מחר מדידה נוספת לראות אם התסיסה הסתיימה.
שאלות.... האלכוהול כרגע לפי מה שאני מבין הוא כמעט ולא קיים, האם הוא בעצם "נבנה" בבקבוק בשלב התסיסה השנייה עם הסוכר??
האם הערכים במדידה הם בסדר? אני מתכוון לבקבק בכל מקרה לא לפני יום שלישי רביעי ככה שזה 10-11 ימים של תסיסה.
תודה,
ערן
מדידות בסיום תסיסה
ראשון, 11/25/2012 - 21:18