שלום - שמי רם גורה. אני חדש בפורום אבל לא חדש בבישולים.
לפני 5 ימים בישלתי טריפל משעורה , חיטה ושיבולת שועל. היום מדדתי צפיפות וראיתי בירה עכורה מאוד. הדגימה היתה אטומה וכמעט חלבית בגלל הצבע הבהיר של הבירה.
הטעם מצויין וכדי לשכנע את עצמי שאין בעיה טעמתי שוב ושוב וצלילות שלי כבר לא משהו.
הוספתי irish moss רק 15 דקות מסיום הבישול ויתכן שעודף עמילנים עדיין קיים.
אני יכול להשאיר את הבירה המיכל התסיסה עוד כמה ימים, יש למישהו רעיון לשיפור הצלילות ?