לפני כשבועיים בישלתי את המתכון הזה:
http://www.homebrewtalk.com/f78/dog-fish-head-midas-touch-71861/
וכשהעברתי לסקונדרי היה ריח קצת חמוץ, שהזכיר לי חומץ בלסמי. כמו כן התסיסה עדיין מתרחשת (יש עדיין בועות בנשם) אבל זה אולי הגיוני כי יש הרבה סוכרים במתכון הזה.
אני דואג שאולי מדובר בזיהום אבל אולי הריח הוא בגלל התסיסה של התירוש ענבים שהכנסתי לתסיסה (לפני שהכנסתי אותו בישלתי אותו על מנת לחטא ולצמצם את הנפח שלו).
איך אפשר לבדוק אם מדובר בזיהום או לא?