אהלן,
כהרגלי בנובנמבר אני התארגנתי לבשל באץ' של אמבר לאגר.. מעין מסורת.. אני מבשל עם לתת נוזלי ותערבות נחמדה שאני קונה מבירדי..
בישלתי את הכל, קיררתי ושמתי במיכל ההתססה עם שמרי לאגר, ושמתי את המיכל במעין מקרר שקימבנתי שישמור על טמפ' נמוכה..
למחרת יצאתי למילואים לשבועיים.. עמוד ענן וזה.. כשחזרתי ראיתי שהמקרר התקלקל ורוב התסיסה כנראה היתה ב25 מעלות!
הGREEN BEER יצאה דיי טעימה ונחמדה, אני מצרף תמונה שלה..
האם בגלל הטמפ' הבירה תצא יותר סמיכה ויותר אייל או שהיא עדיין נחשבת לאגר??
אשמח לדעות המומחים..
חי