לאגר או אייל?

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/12/2012

אהלן,


כהרגלי בנובנמבר אני התארגנתי לבשל באץ' של אמבר לאגר.. מעין מסורת.. אני מבשל עם לתת נוזלי ותערבות נחמדה שאני קונה מבירדי..

בישלתי את הכל, קיררתי ושמתי במיכל ההתססה עם שמרי לאגר, ושמתי את המיכל במעין מקרר שקימבנתי שישמור על טמפ' נמוכה..

למחרת יצאתי למילואים לשבועיים.. עמוד ענן וזה.. כשחזרתי ראיתי שהמקרר התקלקל ורוב התסיסה כנראה היתה ב25 מעלות!

הGREEN BEER יצאה דיי טעימה ונחמדה, אני מצרף תמונה שלה..

האם בגלל הטמפ' הבירה תצא יותר סמיכה ויותר אייל או שהיא עדיין נחשבת לאגר??


אשמח לדעות המומחים..


חי

GREEN BEER
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היא בהגדרה STEAM BEER, שזו בירה שהותססה עם שימרי לאגר בטמפ' אייל.

אני מת לטעום!

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

תל אביב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 11/12/2012

טוב הגרין ביר מעולה! לא יכולתי להתאפק ושתיתי כוס שלה.. יכול להיות שזאת הפאשלה הכי טובה שקרתה לי!