כתבה מעניינת על מחקר שהתעסק בקצף של הבירה
שישי, 12/07/2012 - 19:52
שישי, 12/07/2012 - 20:09
#1
לא הצלחתי להבין כלום מהכתבה...
ליאור, מה להבנתך המסקנות העולות מהכתבה שיכולות לעניין אותנו?
שישי, 12/07/2012 - 22:54
#2
בגדול הם אומרים שחלק מהחלבונים שיוצרים את הראש של הבירה וגם גורמים לו להשאר הרבה זמן מקורם בדופן התא של השמרים שמתמוסס בבירה כשהשמרים מתים.
כרגע זה לא יותר מידי משמעותי לבישול, אבל אולי בעתיד ישתמשו במידע הזה על מנת לפתח זנים של שמרים שיכילו את החלבון הזה ביתר ואז יהיה יותר קל לקבל ראש טוב לבירה.
שבת, 12/08/2012 - 10:57
#5
בכדי לוודא שאני אקבל ראש יציב בבירה שלי
אני מוסיף 3% לתת חיטה