שתי שאלות של מבשל מתחיל

4 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

כפר סבא
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/04/2012

שלום לכולם!

אני התחלתי לבשל ממש בזמן האחרון ואני רוצה לנצל את הטמפרטורות

בתקופה הזאת כדי לבשל עוד איזה בץ' או שניים.

התחלתי ליצור קובץ אקסל לגבי כל בירה שאני אכין עם כמה שיותר מידע וגיליתי

שיש כמה תוכנות שרובכם משתמשים בהם.

השאלה שלי היא איזה תוכנה הכי מומלצת?


עוד שאלה, חבר (מהנדס גנטית שמרים במכון שאני לא יכול להזכיר את שמו)

שאל אותי אם אני רוצה איזשהם שמרים מיוחדים או יקרים,

כמובן שנענתי בחיוב אבל הוא צריך איזשהו מידע טכני על השמרים שאני רוצה.

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג מידע כזה?

 

אשמח לתשובות ותודה על ההתייחסות.

בירה? כן, נראה לי ששמעתי על זה.

 

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

תוכנה מומלצת BeerSmith


גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

הי חובב,

אני חושב שהשאלה השנייה שלך תמשוך את עיקר העניין ועליה אני לא ממש יכול לענות אבל לגבי השאלה הראשונה: אני משתמש בביר סמית' (BeerSmith) ולמיטב הבנתי היא נחשבת לאופציה הרצינית ביותר בעיקר בגלל שהיא כוללת בתוכה את כל מה שתוכל להשיג באמצעות חיבור של מספר תוכנות אחרות, שנותנות כל אחת רק חלק מהפתרונות. אבל - היא לא חינמית כך שצריך לעבור את המחסום הפסיכולוגי של תשלום על תוכנה כדי להשתמש בה :)

גיל

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני טרם עברתי את המחסום הפסיכולוגי המדובר ואני משתמש ב brewmate בהצלחה רבה.

לגבי השאלה השניה, תוכל למצוא כנראה מאפיינים של שמרים שונים באתרי היצרנים בחו"ל:

www.whitelabs.com

www.wyeastlab.com

ויש עוד

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

כפר סבא
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/04/2012

אוקי..

הורדתי את שתי התוכנות ואני אראה איזה מהן יותר מתאימה לי.

נועם, תודה על האתרים, נראה לי שיש בהם את כל המידע שאני צריך.

 

המון תודה חבר'ה

בירה? כן, נראה לי ששמעתי על זה.