אהלן,
פעם ראשונה שאני מגזז בחבית (מושאלת, שלי תגיעה לארץ בחודש הבא).
מגזתי בירת 8% IPA לחבית קורנליוס, בלחץ של 3.5-4 BAR, למשך 3 ימים, אח"כ ביצעתי טסט הבירה יצאאה ללא גזים.
הורדתי לחץ בחבית הפכתי אותה והכנסתי בא גז שוב באותו הלחץ, אחרי שבוע שוב הרצתי טסט לא ושוב הבירה לא מוגזת.
הלחץ בבלון עצמו לא גבוה וכנראה לקראת סיום (הריצו בו משהו כמו 10 חביות).
מה לא בסדר?
האם כדאי לגזז באופן טבעי אם סוכר תירס?
אציין שיש לי עוד חבית שמחכה לגיזוז ואני מתלבט מה לעשות?
(החבית עברה ניקיון וחיטוי, אח"כ העברתי את הבירה לחבית, סגרתי את המכסה וכרגע לא יודע מה לעשות)
תודה,
עידן