סוגי לתת נוזלי שונים

14 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

שלום לכולם,

 

למישהו יצא להתנסות עם הלתת הנוזלי שנקנה בכמויות של 15, 20, 25 ק"ג ? (לינק למטה)

 

האם אפשר לבשל איתו בירה ?

 

http://hashlosha.co.il/uploadimages/big/2199.JPG

 

רן.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

א. בטוח אפשר

. לא ניסיתי

ג. יש לך מושג מי היצרן?

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה נראה מונטונס (במגבלות הפיקסלים), אבל זה עדיין לא אומר שזה מיועד לבירה. יש שימוש בלתת בעוד תעשיות ולא תמיד זה מתאים.

אגב - אפילו לא כתוב שזה משעורה...

Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

אהלן חברים,

 

אז ככה, הלתת הנוזלי דנן הוא של חברת Muntons PLC

יש לי מכר שטוען שהוא קנה את הג'ריקן הזה פעם אחת, עשה ממנו בירה ולחם.

 

מה דעתכם ?

 

רן.

Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

על הג'ריקן הזה רשום שזה ללא פעילות אנזימטית.

 

מה זה אומר ? שאם אני מבשל עם הלתת הזה אצטרך להוסיף שקיק אנזימים ?

אור וורנר's picture

Location

כפר סבא
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/07/2012

לא. מאחר והלתת הנוזלי הוא כבר מבושל, אין צורך באנזימים במקרה שלו. אנזימים אתה צריך כשאתה מבשל עם גרעיני לתת, שם תפקידם הוא להפוך סוכרים מורכבים שנמצאים בגרעינים לסוכרים פשוטים יותר.

לקריאה נוספת:

http://www.google.co.il/url?sa=trct=jq=esrc=ssource=webcd=3cad=rjaved=0C...

 

מאוד מעניין, דרך אגב.

Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

היי אור,

 

אכן מאמר מעניין, הדפסתי לי לטיסה בעוד שבוע :)

 

תודה ,רן.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ברכז לתת לא אמורים להיות אנזימים. האנזימים פועלים בשלב פירוק העמלינים לסוכרים (במאש). רכז מיוצר התירוש אחרי המאש.

 

אבל לגבי הרכז הזה, אני חייב לשאול, כמה הוא עולה? האם המחיר כ"כ נמוך ביחס לרכז של מונטונס שניתן לקנות אצל רשף? הרי גם אצל רשף יש רכז בג'ריקאנים. כמדומני שאצלו זה 28 קילו.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

נועם,

 

בכמה רשף מוכר ג'ריקאן של 28 קילו ?

 

אני כל פעם קונה ממנו 3 קילו, ב90 ש"ח.

 

רן.

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אין לי מושג, אני לא מבשל מרכז כבר כמה שנים.

אבל בזמנו קניה של ג'ריקאן שלם הוזילה את המחיר לקילו בלפחות מחצית.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

אם כך,

המחיר של הג'ריקן הזה הוא שליש בערך.

 

מה דעתך ? יש טעם לקנות ? או שהתוצר לא יצא טוב.

 

רן.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תראה איזה מגוון של רכז לתת החברה הזו מייצרת:

http://www.muntonsingredients.com/technical-support/application-data/

תנסה להבין מהספק שלך באיזה מוצר מדובר ואז אפשר יהיה להסיק (אולי) אם הוא מתאים לבירה.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

ראשון לציון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 03/14/2012

ניסיתי,

ורשמתי גם למונטונס,

 

הספק לא יודע איזה סוג זה, יש לו סוג אחד והוא מוכר אותו למאפיות לאפיית לחם.

 

התגובה ממונטונס :

 

<!--[if gte mso 9]> <![endif]-->

<!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE HE <![endif]--><!--[if gte mso 9]> <![endif]--><!--[if gte mso 10]>

<![endif]-->

Dear Ran, 

  

Thanks for your enquiry. I cannot comment on the specification of the product on the website you have detailed. However, our home brew malt extracts are mainly hopped and are made to a brewing quality specification, specifically for the purpose of home brewing. 

  

Of course you could try buying the 20kg jerry can, but we cannot guarantee this will give good results in a brewing application, and additionally you would need to dose your own source of hops.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תנסה, או שתעביר לנו לנסיון

מקסימום שרפנו כמה שעות וחבילת שמרים

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תנסה, או שתעביר לנו לנסיון

מקסימום שרפנו כמה שעות וחבילת שמרים