מתכון עם רימונים

10 תגובות [לתגובה האחרונה]
חן - באדר אשר's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2012

מישהו ניסה להכין בירה עם רימונים? לא רכז רימונים, רימונים ממש, חשבנו להוסיף רימונים לתסיסה השנייה.

אנו מחפשים המלצות למתכון ALL GRAIN שלדעתכם המלומדת ישתלב טוב עם רימונים.

 

בברכה

Offline

Location

רינתיה 60
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/28/2010

לנועם ממבשלת שבלת יש דימיגאן של בירה +רימונים

שאל אותו

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לנו (בירה בנימינה ומבשלת שיבולת) יש כרגע בתסיסה בירה עם רימונים. מדובר בבירה בסגנון Flanders Red שכנראה תהיה Extra Red...

 

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
חן - באדר אשר's picture
תאריך הצטרפות לפורום: 01/16/2012

שלום נועם, 

 

אשמח להמלצה למתכון, כמו כן מתי אתה מוסיף את הרימונים, באיזה ריכוז ובאיזה אופן?

בברכה

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הוספנו את גרגרי הרימון לבירה אחרי שנה של יישון לתקופה נוספת שטרם נקבעה.

הריכוז הוא של ימבה גרעינים ל20-25 ליטר. למיטב זכרוני אולי 6-7 רימונים גדולים מאד.

מדובר במקרה זה בבירה שמראש היא חמוצה ותוססת עם שמרי פרא ובקטריות, כך שזיהום מהרימון לא כ"כ עניין אותנו. ובכל זאת חיטאנו את הסכין, הקערה וקליפת הפרי.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

לנו, למבשלת א-וילדע-חייה (שיתוף פעולה מיקרוביוטי של שיבולת ובנימינה יש וגו...)

קוואזימודו's picture

Location

פתח תיקווה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/20/2010

גם אני עשיתי כמה ניסיונות עם רימונים. התוצאות היו חמוצות ולא הכי מחמיאות.

מבשלת קוואזימודו - בירה פתח תיקוואית משובחת

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

"חמוץ" זה ה"מר" החדש...

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

ממש תענוג.

בהקשר אחר, כשמוסיפים פרי לסקנדרי אז זה מעכיר את הבירה, מה השיטות להצליל אותה מחדש? אני לא מתכוון לקירור

If you don't stand for something

You will fall from anything

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

העכירות בגלל פקטין, תוסיף פקטינז אנזים שמפרק את הפקטין, אני חושב שזה בא תחת שם של clarifying agents בחנויות יין אולי אצל חן שמואל יש...

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

אני הייתי מציע במקום להתעסק עם חיטוי של רימון תוסיף מיץ רימון טבעי שבא בבקבוקים של ליטר, הוא טבעי לגמרי וללא תוספות ומה שהכי חשוב עבר פיסטור

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery