ממה שהבנתי, משתמשים בflaked barley (שאין בארץ) כדי לתת גוף לסטאוטים ואפשר להשתמש בשיבולת שועל כמו קוואקר לאותה המטרה.
השאלה שלי היא אם להחליף את הflaked barley בקוואקר ביחס של 1 ל1?
ממה שהבנתי, משתמשים בflaked barley (שאין בארץ) כדי לתת גוף לסטאוטים ואפשר להשתמש בשיבולת שועל כמו קוואקר לאותה המטרה.
השאלה שלי היא אם להחליף את הflaked barley בקוואקר ביחס של 1 ל1?
read this
http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Fermentable_adjuncts#Flaked_B...
אני הייתי מהמר שאפשר אכן להמיר אחד לאחד. לא יצא זהה אבל יחסית לאפשרויות בארץ הקודש זה כנראה די קרוב.
תודה :)
flaked barley זה קיצור דרך למאש של שעורה לא מולתתת
מאחר ואין את המוצר הזה בארץ אבל יש שעורה לא מולתתת, אתה יכול פשוט לעשות את כל הדרך במקום להשתמש בקיצור, ראה כאן:
אני משתמש בזה כתחליף ביחס 1:1.
ואם כבר בענייני תחיליפים, האם ימצא אי פעם תחליף הולם ל flaked wheat?
זה לא בעיה
כאמור flacked wheat הוא קיצור דרך לסיריאל של חיטה
כשאין אז אפשר פשוט לעשות את הדרך המלאה במקום הקיצור - זה לא כזה מסובך
הי,
גריסי פנינה שקונים בכל סופר מרקט או מכולת שכונתית , המוצר הזה הוא גרעיני שעורה חצי מבושלים.
גורסים במגרסת הלתת , מבשלים במים במשך חצי שעה בערך (עד לריכוך ) ומוסיפים למאש.
ארז.