שימוש בקווקר כתחליף לFlaked barley

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

ממה שהבנתי, משתמשים בflaked barley (שאין בארץ) כדי לתת גוף לסטאוטים ואפשר להשתמש בשיבולת שועל כמו קוואקר לאותה המטרה.

השאלה שלי היא אם להחליף את הflaked barley בקוואקר ביחס של 1 ל1?

 

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

read this

http://www.homebrewtalk.com/wiki/index.php/Fermentable_adjuncts#Flaked_B...

 

אני הייתי מהמר שאפשר אכן להמיר אחד לאחד. לא יצא זהה אבל יחסית לאפשרויות בארץ הקודש זה כנראה די קרוב.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

תודה :)

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

flaked barley זה קיצור דרך למאש של שעורה לא מולתתת

מאחר ואין את המוצר הזה בארץ אבל יש שעורה לא מולתתת, אתה יכול פשוט לעשות את כל הדרך במקום להשתמש בקיצור, ראה כאן:

 

http://hopwild.com/2009/02/18/cereal-mashing-bother/

האחים דופין's picture

Location

אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/03/2011

אני משתמש בזה כתחליף ביחס 1:1.
ואם כבר בענייני תחיליפים, האם ימצא אי פעם תחליף הולם ל flaked wheat?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה לא בעיה

 

כאמור flacked wheat הוא קיצור דרך לסיריאל של חיטה

כשאין אז אפשר פשוט לעשות את הדרך המלאה במקום הקיצור - זה לא כזה מסובך

האחים דופין's picture

Location

אבן יהודה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/03/2011

אני לא מכיר שום תחליף לזה.
אשמח אם תפרט על כך בהרחבה.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
ארז- בירת הכרמל's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2010

הי,

גריסי פנינה שקונים בכל סופר מרקט או מכולת שכונתית , המוצר הזה הוא גרעיני שעורה חצי מבושלים.

גורסים במגרסת הלתת , מבשלים במים במשך חצי שעה בערך  (עד לריכוך ) ומוסיפים למאש.

ארז.