מצאתי מתכון לפורטר מיושנת.
5.00 lb Smoked Malt (9.0 SRM
3.00 lb Munich Malt - 10L (10.0 SRM)
1.00 lb Cara-Pils/Dextrine (2.0 SRM)
0.75 lb Caramel/Crystal Malt - 40L (40.0 SRM)
0.75 lb Chocolate Malt (250.0 SRM)
0.50 oz Northern Brewer [8.50%] (60 min)
0.75 oz Williamette [5.20%] (60 min)
Safale-04 Slurry from a prior batch
לפי המכון המרד צריך להיות ב69 מעלות למשך 45 דקות כדי לקבל טעמים עשירים
אני בדרך כלל עושה את המרד ב 67 מעלות למשך שעה
האם הזמן הזה נראה ראלי?
כמוכן זמן הבישול גם נראה לי ארוך מדי 75 דקות, אם זה בגלל הקארהפילס אז צריך 90 דקות, לא?.