תסיסה של פילסנר ב-7 מעלות

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

שלום,

אני רוצה לנסות לבשל פילסנר (הלאגר הראשון שלי) אבל המקרר שלי לא עולה מעל 7 מעלות (ועדיין אין לי תרמוסטט),

רציתי לשאול אם זה אפשרי לתת לו לתסוס ב-7 מעלות או שזה יותר מידי נמוך?

כמו כן רציתי לשאול בכלליות לגבי לאגרים - אחרי שמבקבקים עם סוכר בשביל הגיזוז, צריך שהבקבוקים יהיו עוד זמן במקרר בשביל הגיזוז או שאפשר לעשות את זה בטמפ' החדר?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

7 מעלות נשמע לי גבולי. כנראה שזה יתסוס אבל ל-א-ט.

לגבי הביקבוק, ממה שהבנתי , אחרי תקופת הלאגרינג הקר, אתה מבקבק ומשאיר בטמפ' החדר להגזה. (אין לי נסיון בזה, אני משתמש בחביות ללאגר) 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Jeans Brewery's picture
Offline

Location

beer sheva
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/25/2010

אני הייתי מחכה עוד שבוע עד שהטרמוסטט יגיע, זה לא השקעה גדולה סך הכל 20$ ועושה את זה כמו שצריך.

http://www.facebook.com/JeansBrewery

שיטה-בירה מדברית מעת Jean's Brewery

Location

נווה אטיב
Neve Ativ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/25/2012

כל החורף עשיתי לאגרים בטמפ' של בין 6 ל 8 מעלות ........ דרך אגב את האיילים הצלחתי לחמם עד ל 10.5 מעלות ואת האמת לא

הייתה שום בעיה איתם.

 


הפיסבוק שלי
http://www.facebook.com/hermonk9