היי אני חדש פה בפורום וגם בעניין בישול הבירה.
רפרפתי קצת בנושא מתכונים וראיתי שאין מתכוני לבירת חיטה גרמנית (הסוג האהוב עליי) וגם אין הרבה מתכונים עם רכז לתת.
לכן החלתתי לשתף אתכם במתכון שלי. יוצאת נהדר מזכירה מאוד פאולנר!
שעה (אפשר גם קצת פחות) מאשינג של 200 גרם חיטה+ 250 גרם לתת שעורה "מינכן" ב65 מעלות.
50 דקות 2 קילו רכז לתת חיטה+ 1 קילו רכז לתת "SUPERLIGHT"
+ 30 גרם כשות הילטראו 4.5% ברתיחה.
ב20 דקות האחרונות: קליפות משלושה תפוזים דיי גדולים. אני מקלף את הקליפה עם קולפן ואז מכניס לתנור לחום מאוד נמוך עד שזה מתייבש.
ו3 כפות (בערך) של גרעיני כוסברה טחונים. (אני השתמשתי ביבשים).