שלום,
קראתי באתר הזה: http://www.m-lerer.com/category/%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-munich
שכדי להגדיל את הארומות והטעמים של האסטרים והפנולים בבירת Hefewhizen (או בכל בירת חיטה אחרת) צריך להגדיל את הכמות של הגלוקוז בwort ושאפשר לעשות את זה או על ידי הוספה של גלוקוז או ע"י מאש מסובך.
אז חשבתי בבירת חיטה הבאה שאעשה (שאמורה להיות קלון לווינשטפן) אני אוסיף 190 גרם סוכר תירס ואעשה את המאש ככה:
20 דקות ב-44 מעלות
60 דקות ב-65 מעלות
10 דקות ב-76 מעלות
איך זה נראה לכם?