היי,
למי שלא מכיר אני ואחי מכינים בירה מזה שנה,
לאחרונה עברנו לחביות, הבעיה היא שעד כה לא הצלחנו לגזז כמו שצריך עם CO2
יוצא לנו או גיזוז יתר- רק קצף (מי שזוכר את הפמקין איייל המגעילה שהבאנו במפגש בשריגים) או גיזוז חסר- ללא גזים (שני בישולים של IPA ונכון לפני שבועיים גם קוואד)
בישלנו BLACK IPA ועוד שבוע התסיסה צריכה להסתיים ולא בא לנו להרוס גם אותה, השאלה היא:
א) לגזז את החבית באופן טבעי עם הוספת סוכר תירס והוספת עוד שקית שמרים
ב) לגזז את החבית באופן טבעי עם הוספת סוכר תירס וללא הוספת שמרים
ג)לגזז אם CO2
את העיקרון של 40-30-20 PSI ב-4 מעלות אני יודע אבל עדיין לא עובד וזה מבאס.
אם משהו יכול ללמד אותנו איך לעשות את הגיזוז כמו שצריך בלי להרוס את הבירה להדגים לנו בבית שלו זה יציל אותנו,
אתם לא צריכים לעשות כלום, אנחנו נביא את כל הציוד, פשוט תדגימו לנו איך לגזז כדי שנשחזר זאת בבית
בתמורה תקבלו שני בקבוקים מהבישול