בישול
מתכון מודפס או על הסמארטפון
חומרים לבישול: לתת/רכז לתת, סוכרים כשות שמרים וכו"
ציוד למאש - כל אחד בדרכו (צידנית, שק וכדומה), כף עירבוב, מדחום, טיימר, הידרומטר/רפרקטומטר
כירה פלוס בלון גז פלוס סיר
ציוד לקירור צ'ילר או ג'ריקן צינורות למיניהם (מזכיר שוב, זו הזדמנות מצויינת להתנסות בנו-צ'יל - מי שרוצה נביא לו ג'ריקן)
חומרי חיטוי
שמרים למי שמתכוון להגיש במקום
כללי
בירה
אוכל
כוסות
אישי
כובע
קרם הגנה
מים
מה שכחתי?
RDWHAHB