במסגרת השידרוגים למבשלת דופין אנו בוחנים קניית 4 ברזי בירה (בנינו מקרר לחביות, נעלה עליו פוסט בהמשך, רק חסר לנו ברזים)
יש לנו כמה שאלות לאנשי החביות מביננו:
1. איך אתם מוזגים לרוב את החבית באמצעות: ברז פיקניק, ברז על עמוד (כמו ברז בפאב), ברז ללא עמוד המתחבר על דלת מקרר או גוף קירור אחר(כמו בקגוריטור ביתי)?
2. האם יש חברת ברזים ספציפית שכדאי לקנות את הברזים שלה? (פרליק, צ'לי וכ"ו)
3. האם אתם יודעים איפה ממולץ לקנות?
4. האם אתם משתמשים במפצל לגז: עם ווסת משני או בלי ווסת משני?
נשמח ללינק :)
מסקר קצר שעשינו בארץ המחירים בסביבות 600 שקל (ללא מע"מ) לברז בודד וללא עמוד או הרכבה
ובחו"ל סביב 60 דולר ללא משלוח לברז נרוסטה
בתודה מראש,
עידן