לסיכום, היה פצצה!
כל הכבוד לכל המבשלים ותודה לכל המבקרים. למי שהביא בירה, קרח וכיבוד.
ותודה לדגן ורותם על החולצות המדליקות.
כדי שלא נשכח, שרשרו להלן, מי בישל מה?
לסיכום, היה פצצה!
כל הכבוד לכל המבשלים ותודה לכל המבקרים. למי שהביא בירה, קרח וכיבוד.
ותודה לדגן ורותם על החולצות המדליקות.
כדי שלא נשכח, שרשרו להלן, מי בישל מה?
תודה רבה לכולם, היה כיף לפגוש את האנשים מאחורי הבירות וגם לטעום :-)
מצורף קישור לתמונות שצלמנו באירוע
יוסי ובני
מבשלת "בעמק"
מודיעין
היה כייף
בפעם הבאה כדאי לבדוק מה המרחק לרכבים ואם יש צורך אז להזכיר לארגן עגלות.
היו הרבה חבר'ה שלא הכרתי עד עכשיו - שמחתי להכיר ולטעום.
גם הפעם היה כיף. בירות , אוירה, חברים וגם בישול בירה..
תודה למארגנים. המקום מעולה וגם המזג אוויר שהזמנתם היה מתאים.
בועז, מתי, יואב ואני בישלנו BLOOD IRISH RED ALE עם סלק (הידוע גם בכינוי בורשט אירי).
אמיר
גם לנו היה מעולה וכיף.
ריפטין ואני בישלנו El Dorado Late Addition 15 minute Blond
תמיד כיף לפגוש את כולם,
לשתות בירות וגם לבשל.....
למרות שהגענו מאוחר, היה ממש כיף. תמיד כיף שיש אירועים משותפים. במפגשים כאלו עולה לי תמיד המחשבה שאנחנו צריכים לארגן שתמיד יהיה איזה מפשג חודשי. לכולם יש הרבה רעיונות, כל אחד בה עם ההתנסוויות שהוא עשה עם הבירות שלו. בקיצר זה לא רק כיף, גם מלמד.
אני ועפרי בישלנו SIDE BY SIDE אמריקן IPA יחד עם חן וצור ממבשלת "באדר אשר". ההבדל שבחרנו הוא במים. מה זאת אומרת? כן כן, הבאנו מים מבאר שבע, מלבד זה שאר המרכיבים (לתת, כשות, תהליך הבישול והשמרים בסוף) היו זהים.בו בו נראה אם יש מה להתלונן על המים של הנגב
היה מוצלח מאוד מכל הבחינות, כבר מחכה לשנה הבאה....
חביב טולדנו, אדם סוריאנו(לה ג'ויה) ואני בישלנו "מצה-בראו"- בירת שאריות עם מצות
מצטרף למשבחים :-) +1
היה מעולה וגם אני כבר מחכה לשנה הבאה :)
למרות שהצטערתי שעזבנו את גן שמואל משיקולים אנוכיים של קירבה, המקום היה מעולה (חוץ מנושא המרחק שניתן לפתור בקלות).
בסך הכל גישת ה"אין אירגון" הוכיחה את עצמה, אבל בכל זאת - כל הכבוד למארגנים על היוזמה!
היה נהדר! מיקום מוצלח, מזג אוויר טוב והרבה בירות טעימות.
אנחנו (עידן דופין ואנוכי) בישלנו APA עם סימקו ואמרילו.
היה סבבה
בושלה AAA
(American Amber Ale)
אבי
תודה רבה.
הגעתי לאירוע בפעם הראשונה. כרגע לא בישלתי כי רק נכנסתי אל העולם וטרם הצתידתי בציוד הנדרש.
למדתי המון וחברה היו על הכיפאק.
אני הבאתי רצת מהסטאוט הראשונה שלי ומקווה שנהנתם גם כי אני מאד.
מקווה שנתראה בפעם הבאה והפעם עם בישולים משלי.
כל הכבוד ליוזמים, והיה נחמד לפגוש את המבשלים והמבקרים.
היה מעולה! למדנו והשכלנו
אני ויוחאי בישלנו חיטה אמריקאית עם סיטרה , סוראצ'י ואמרילו