Sam Adams Black Lager Clone

3 תגובות [לתגובה האחרונה]
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בברופארטי, אורן אבראשי הביא כמה בקבוקים של Sam Adams Black Lager

וואלה, זה היה טעים מאד.

חיפשתי מתכון. מה דעתכם?

http://www.homebrewtalk.com/f39/black-lager-recipe-26908/#post264707

טמפ' התסיסה נראת שגויה.

ריפטין, כמדומני שאתה הבאת פעם שווארצביר לטעימה. תן סקירה במטותא.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני חושב שמשטר הטמפ' במתכון לא נכונים. שים לב שהלגרינג נעשה ב- 10 מעלות. יש בעיה בטמפ' ההתססה.

לפי הוראות יצרן השמרים S-23 מותסס ב 9-15 מעלות כאשר המומלץ 12 מעלות.

קבל כאן קישור למתכון אחר:http://www.angelfire.com/pa/beerandweather/sablg.html

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עמנואל

תודה

נתת מתכון ללאגר.

חיפשתי בלאק לאגר.

 

אני גם עוד לא מוכן לDECOCTION.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
riftin's picture
Offline

Location

מורן
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

הבאתי בוק צ'ילי קקאו (שגם משתתפת היום בתחרות).

הדמיון שיכול להיות בין בוק ושוורצביר הוא שמרי לאגר גרמניים

שאר המאפיינים די שונים ובהתאם כל אחד מהם נמצא בקטגוריה אחרת ב - BJCP.