לפני כמה ימים ביקרתי באפב במורן הפאב של מבשלת הגליל. מכיוון שאינני מתחבר על הבירות המקומיות שלהם, ויתרתי על ההנאה של בירה מהחבית.
החלטתי לנסות משהו חדש, משהו שעוד לא טעמטי. כך החלטתי (חובב בירות חיטה בעיקר) ללכת על ה-IPA של מבשלת הדובים- "ההודית המכוערת" ומשם יצא מתוק... (בעצם מר).
התאהבתי מיד בטעם והניחוח העשיר ובארומה והמרירות המודגשת. אך לצערי איני מבין כלל בסוג בירה זה. וזה מוביל אותי לענייניו:
הייתי שמח לנסות לבשל IPA דומה ככל שניתן לבירה הזו, לכן אני מבקש אם מישהו מכיר מתכון טוב ( אני עדיין עובד עם רכז לתת).
הייתי רוצה לדעת עוד על סוג זה של בירה ומהו הסגנון הספציפי של ההודית המכוערת.
אני מעוניין לנסות עוד בירה של מבשלה זו (שמעתי עליה תגובות מצויינות). אני גר במשגב שבצפון ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מקום טוב בסביבה שמוכר את הבירות של המבשלה? רצוי במחיר שפוי עד כמה שניתן היום בכאל זאת קשה לחבוב בירת רוטיק עם כיס של מסיים י"ב.
תודה לעונים, יואב.