בלוג לענייני בירה והבירה האישית שלי

9 תגובות [לתגובה האחרונה]
אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

שלום לכולם,

להלן קישור לבלוג חדש שהתחלתי לכתוב על הבירה שלי ועל בירה בכלל:

http://kahuna-beer.blogspot.co.il/

פידבקים יתקבלו בברכה,

אלעד.

Location

holon
Israel
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

גם כאן יש אי דיוקים לגבי הטמפ'. אבל תתחדש על הבלוג! כל הכבוד.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

תודה רבה,

על איזה טמפ' מדובר?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

"הוספת השמרים בטמפ' של 26 מעלות"

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

זו הייתה הטמפ' על המדחום, איפה הטעות?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

זה חם מידי

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

+1

אין שום סיבה להכניס שמרים בטמפ' כל כך חמה. אולי אולי שמרי חיטה, אבל אני נגד דברים כאלו.

בכלל, תמיד כדאי להכניס את השמרים מעלה או שתיים מתחת לטמפ' היעד ואז לעלות את הטמפ' לאחר יום או יומיים (בהתאם לטמפ' התסיסה הרצויה).

If you don't stand for something

You will fall from anything

אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

אחלה, טוב לדעת.

אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

הסיפורים מאחורי הבירות שכולנו מכירים (בינלאומיות).

פוסט 3 בסדרה:

http://kahuna-beer.blogspot.co.il/2013/05/blog-post_30.html

הפעם - Kwak ופאולאנר.

תגובות (בייחוד בבלוג) יתקבלו בברכה.

אלעד - כהונה's picture

Location

Roter 8
Holon
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 10/26/2012

טעם נרכש - מצעד בירות בינלאומיות

למי שמעוניין, פוסט אחרון בסדרה.

2 מקומות ראשונים שלי והסיפורים שמאחורי המבשלות.

http://kahuna-beer.blogspot.co.il/2013/06/blog-post.html