האם יש טעם לשים כשות ב0 דקות לבישול (לצורך ארומה) כאשר עושים דריי הופינג?
או שאפשר להעביר את הכשות מה-0 דקות לדריי הופינג?
האם יש טעם לשים כשות ב0 דקות לבישול (לצורך ארומה) כאשר עושים דריי הופינג?
או שאפשר להעביר את הכשות מה-0 דקות לדריי הופינג?
לדעתי אם אתה כבר עושה דריי הופינג אז תשמור את הכשות לשם....
לא בדקתי את הנושא בקפדנות אבל לתחושתי בדריי הופינג ממצים יותר מהארומות מאשר ב0 דקות (פליים אאוט)
יכול להיות שזה קשור לטעם ולא רק לארומה? אולי הוספה של הכשות ב0 דקות נותנת טעם שהוא לא מרירות מהכשות
אני לא סגור בדיוק באיזו טמפרטורה משתחררים איזה ארומות וטעמים מהכשות אבל אני מניח שהמים הרותחים משחררים טעמים וארומות שונים מאלה בדריי-הופינג.
אני תמיד שם גם וגם ועד עכשיו מרוצה מהתוצאות.
קראתי מאמר סותר: