היי חברים,
שמי אביחי - חדש בפורום.
אני מבשל דיי מתחיל. התחלתי עם ALL GRAIN, ובישלתי בסך הכל אולי 10 באצ'ים. אני כרגע לא מאוד פעיל בגלל לחץ זמן, ויתכן שאני צריך לעבור דירה, ולא יודע מה יהיו סידורי הבירה אם אעבור דירה. בתור סטודנט לא תמיד אפשר לקבל את התנאים ליצור בירה במקום שכור :/
בכל אופן נעים מאוד!
יש לי גם שאלה, אני כבר אכתוב אותה כאן, למניעת ניפוח הפורום, ואם זה לא בסדר / לא אקבל מענה אפתח בפורום המתאים.
אני טס בשבוע הבא לגרמניה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לרכוש שמרים נוזליים. אני יודע שמארגנים קניה בארץ, אבל אם אני יכול להביא מסודר וזהו, למה לא?
אז לגבי זה יש לי שאלות:
1. אני יודע שצריך להעביר את זה בקירור, ואני יודע שזה גם לא בדיוק מותר כי זה אורגניזם (אני טועה?). מלבד החרמה, מה יכול לקרות לי במכס אם אני מביא כזה דבר?
2. אני מבין שבשמרים נוזליים צריך להכין סטרטר, ולאחר מכן, אם רוצים להשתמש שוב צריך לקצור, או לקנות חדש. מאחר ולקנות חדש זה לא בדיוק אופציה - מה הציוד שאני צריך? הייתי שמח לדעת מה הציוד המינימאלי שאני צריך על מנת לא לפגוע באיכות, ולא לפגוע בכיס.
אז תודה רבה לכולם, ונעים מאוד :]