שלום.
אני פונה לכל מביני העניין.
תהיתי לעצמי בסופ"ש אם ניתן להכין סיידר סברס בלבד.
אני יודע שניתן להכין סיידר תפוחים מתפוחים אמיתיים ולא מרכז. השאלה איך ניתן לעשות סיידר סברס אם בכלל.
שלום.
אני פונה לכל מביני העניין.
תהיתי לעצמי בסופ"ש אם ניתן להכין סיידר סברס בלבד.
אני יודע שניתן להכין סיידר תפוחים מתפוחים אמיתיים ולא מרכז. השאלה איך ניתן לעשות סיידר סברס אם בכלל.
זה מעניין.
אני מאמין שעם מכבש + רשת דקה מספיק (למשל זו שמשמשת ל BIAB) יצא אחלה מיץ שאותו יהיה ניתן להתסיס בלי הרתחה (הייתי עושה סניטציה עם די סולפיט (אבל צריך לבדוק pH)).
עשיתי משהו דומה עם אגסים שגם הם רכים..
אין סיבה שלא. אני עכשיו מכין יין מנגו בשביל ידידה - היא ביקשה בירת מנגו אבל לא רציתי להרוס בירה אז פשוט הכנסתי כמה מיכלי רכז של מנגו קפוא עם מים ושמרי שמפנייה מהעוגה של תמד שאני מכין.