סיידר סברס

5 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

שלום.

אני פונה לכל מביני העניין.

תהיתי לעצמי בסופ"ש אם ניתן להכין סיידר סברס בלבד.

אני יודע שניתן להכין סיידר תפוחים מתפוחים אמיתיים ולא מרכז. השאלה איך ניתן לעשות סיידר סברס אם בכלל.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010
בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
דותן's picture
Offline

Location

חרש משה
רחובות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/24/2010

זה מעניין.

אני מאמין שעם מכבש + רשת דקה מספיק (למשל זו שמשמשת ל BIAB) יצא אחלה מיץ שאותו יהיה ניתן להתסיס בלי הרתחה (הייתי עושה סניטציה עם די סולפיט (אבל צריך לבדוק pH)).

עשיתי משהו דומה עם אגסים שגם הם רכים..

ליאור - הברון's picture

Location

מזל אריה 2
הוד השרון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/28/2012

אין סיבה שלא. אני עכשיו מכין יין מנגו בשביל ידידה - היא ביקשה בירת מנגו אבל לא רציתי להרוס בירה אז פשוט הכנסתי כמה מיכלי רכז של מנגו קפוא עם מים ושמרי שמפנייה מהעוגה של תמד שאני מכין. 

עידו - בירה נסים's picture

Location

Tel-Aviv
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 08/24/2011

יין מנגו נשמע מעולה. תעדכן איך יצא?

ניצן זיצר's picture

Location

בן גוריון
רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 07/26/2012

תתפלא, בירת מנגו זה אחד הטובים, במיוחד עם הרבה סיטרה Laughing