בתסיסה 2013 - תחרות ליצרני בירה חובבים

 

תחרות הבירה הראשונה של מועדון המבשלים חובבי ציון בשיתוף Beer & Beyond יוצאת לדרך!

אנו שמחים להודיע על פתיחת ההרשמה להשתתפות

בתחרות הבירה הביתית "בתסיסה 2013".

התחרות מיועדת למבשלי בירה חובבים החברים ב"חובבי ציון".

המטרה העיקרית של תחרות זו היא מסירת משוב איכותי ומקצועי למבשלי הבירה החובבים ע"י טועמי בירה מקצועיים.

שלושת המקומות הראשונים בכל קטגוריה, כפי שמפורט בתקנון התחרות, יקבלו תעודות הוקרה ויזכו בפרסים. 

כפרס ראשון בכל קטגוריה תוענק הזדמנות להצטרף ליום בישול במבשלת בוטיק מסחרית.

בנוסף יזכו הזוכים בשלושת המקומות הראשונות בכל קטגוריה בפרסים רבים ומגוונים כמו חולצות, כובעים, שוברים לארוחות בברופאבים, כוסות ממותגות, שישיות בירה ממבשלות ישראליות ועוד ועוד...

 

לוח זמנים

פתיחת הרישום לתחרות 6/6/2013

הגשת הבירות החל החל ב- 20/08/2013 ועד ל 3/09/2013

מקצי שיפוט 15/09/2013 עד ל 17/09/2013 

ערב ההכרזה על הזוכים בתחרות יום א', 22/09/2013 (חול המועד סוכות)

 

דמי השתתפות

עלות ההשתתפות בתחרות היא 25₪ לכל בירה מוגשת. 

בכל בעיה, שאלה או הבהרה ניתן לפנות לשחר הרץ או נועם שלו

או במייל zion.homebrewers @ gmail.com

 

את תקנון התחרות ניתן להוריד כאן.

● את תיאור סגנונות הבירה שניתן להגיש השנה ניתן להוריד כאן

● רישום לתחרות בטופס הזה.

 

בהצלחה בתחרות. התחילו לבשל! 

 

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

רוצים פידבק מקצועי על הבירות שאתם מייצרים? עוד 4 שבועות נותרו להגשת הבירות לתחרות. זתומרת - מספיק זמן לבשל עוד משהו... הפרסים הם רק בונוס. הערך האמיתי הוא המשוב שתקבלו על תוצרתכם ממיטב מומחי הבירה של ישראל.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

נפתחה האפשרות לתשלום עבור הגשת הבירות לתחרות באתר beer and beyond

http://www.beerandbeyond.com/registration-beer-competition.html

 

 

להזכירכם, ניתן להרשם על ליום האחרון להגשת הבירות: 3/09/2013

ניתן לשלם באתר הנ"ל או בעת ההגשה בחנות  beer and beyond

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 09/04/2011

יש מישהו שעדיין מתלבט אם להגיש בירות לתחרות?

אשמח לענות על כל שאלה או לספק מידע אם יש משהו שלא מספיק ברור.

 

חשוב להבין כי המטרה הראשונה של תחרות זו היא לספק למבשלים הבייתים משוב איכותי על הבירות שלהם. אין כאן אנשי שיווק או קידום מכירות. נטו בישול בייתי.

בהצלחה

 

 

 

מבשלת ביריון - אורן's picture

Location

יהושוע בן נון 24
ראש העין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/20/2013

האם מישהו יודע עד מתי ניתן להירשם? Smile

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

ניתן להרשם עד ליום האחרון שבו ניתן להגיש בירות

03/09/2013

 

אבל, רשיום מוקדם יעזור לצוות המארגן לתכנן את השיפוט ואת אירוע הסיום.

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

עד לתחילת ההגשה - סוף אוגוסט

מבשלת ביריון - אורן's picture

Location

יהושוע בן נון 24
ראש העין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/20/2013

תודה לעונים! ENJOY! Wink

יובל ואלעד - החזיר השוטה's picture

Location

חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/02/2011

כל הכבוד על היוזמה הברוכה!

Gil's picture
Gil
Offline

Location

גן יאשיה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/05/2011

אחלה, סחתיין על היוזמה והארגון!!! סוף סוף תחרות שהכל ברור ומובן בה ועם זמן מספיק להכנות.

בקשר לפרסים... אני מציע פרס ראשון - יום בישול במבשלת בוטיק, פרס שני - שני ימי בישול במבשלת בוטיק, פרס שלישי - שלושה... Tongue out

 

העיקר שיהיה שמח ונוכל להשתפר בבירות שאנחנו מכינים!!

תומר רונן's picture

Location

הרקפת 5
שדרות
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/14/2010

ישר כוח!