שלום.
הכנתי אייל עמברי כאשר לרתיחה הוספתי כשות GOLDINGS ו10 דק' לפני הסוף הוספתי CASCADE. כמו כן 10 דק' לפני הסוף הוספתי 250 גר' דבש .
הוספתי את הדבש כי רציתי לקבל טעם מתקתק יותר לבירה להרגיל.
OG:1.06
FG:1.012
טעמתי את הבירה לאחר הבדיקה לסוף התסיסה.
הממצאים: מרירות גבוהה ואין מתיקות כלל, לפחות לא מתוק יותר מתמיד.
למה בעצם לא נישארה לי מתיקות? האם השמרים הפכו הכל לאלכוהול?( הייתי צריך לעצור את התסיסה כמה נק' קודם?)
ניתן להוסיף לפני הבקבוק משהו כדי להגביר את המתיקות?