היי כולם,
בעקבות ההזמנה של השמרים הנוזליים של שחר (קישור), החלטתי שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל לגבש לעצמי בנק שמרים. לטובת העניין, אני צריך להשיג ולרכוש ציוד מעבדה.
מטרת הפוסט: חלוקת מידע ושאלות.
טכניקה 1 - מבחנות בקירור: Slanting Yeast
טכניקה 2 - הקפאה: Freezing Yeast
לאוהבי Brett: אתר מצויין עם המון מידע רלוונטי על שמרי Brett
לאוהבי Brett, המשך: בתוכנית הזאת יש ראיון עם מי שהקים את The Brettanomyces Project, צ'אד יעקבסון. מאוד מעניין.
והנה, כמה שאלות:
מישהו כאן מתחזק בנק שמרים? איך? איזה ציוד מומלץ?
רק Sacch(שמרי בירה "רגילים") או גם Brett? מה עם בקטריות? (העליתי שאלות על Brett בHBT, אני מקווה שיהיו לי טיפים נוספים לאמיצים מבינינו שאוהבים חמוצות)
מאיפה נקנה הציוד? בינתיים ביקשתי הצעת מחיר מחן שמואל, אבל אולי למישהו יש כיוון נוסף.
מישהו מעוניין להחליף שמרים, במידה וכל הסיפור הזה יצליח?