אהלן חברים!
מתוכנן לנו אירוע קטן בקרוב, ואנו מבשלים לכבודו כמה סוגי בירה.
היינו רוצים למזוג (לפחות חלק) מחבית. לחסוך את עניין הביקבוק של כמויות גדולות, ואת כל הסרבול של התעסקות עם בקבוקים במהלך האירוע.
מכיוון שמדובר באירוע חד פעמי, ניסינו לחפש את האופציה הקלה והזולה.
בלי בלאגן ובלי מיכלי לחץ (עיקר המחשבה היה קיקגס וטאפר עם משאבה).
נראה שאיך שלא נסתכל על זה- העסק נשאר יקר למדי, בהשוואה לשימוש הקצר.
וכאן המקום לשאול- יש למישהו רעיון, הצעה או ניסיון למשהו שיכול לעזור לנו בעניין? או שמא נידונו לבקבוקים לרוב?
תודה רבה!