schmulz golden ale (20 liter)
grains:
-3.05 kilo belgian pilsner malt.
-2.5 kilo german vienna.
-600 grams german wheat malt.
-250 grams belgian cara vienne.
-150 grams honeymalt \ brumalt.
hops:
bittering: -30 grams vanugard 4% AA for 90 minutes.
flavoring: -10 grams cascade 6% AA for 15 miunutes.
additional flavoring and aroma: -15 grams tetnanger whole hops dry hopping in second fermenter two weeks.
Other: -1 tsp irish moss for 15 minutes.
danstar nottingham ale yeast.
notes: mash at 65 c for 90 minutes, ferment at 15 c. carbonate with corn suger,drink cool,share and enjoy!!!
אני מצטער שהכתב מבולבל, העתקתי והדבקתי, אבל אתם תבינו.
בירה מיוחדת שמשלבת איכויות בלגיות, גרמניות ואמריקאיות.
אם זה באמת מעניין מישהו והוא לא מבין משהו אז תפנו אלי. לחיים!