שדרוג, התלבטות, שת"פ

8 תגובות [לתגובה האחרונה]
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אחרי כמה שנים של בישול בבית אני רוצה להשתדרג ומתלבט בהרבה נושאים: גודל ההשקעה (אני במצב שיכול להשקיע סכום לא ענק אבל מהותי), מערכת הבישול (כרגע האופציה העדיפה בעיני היא מערכת plag & play), מקום (בבית לחוץ), לבד? עם אחרים (sharing  במערכת ו/או במקום)? אולי הקמת קואופרטיב בישול ? ועוד. כל מי שיכול להשתתף בלבטים, בעצה טובה וכו' יבורך. ניתן גם ליצור קשר טלפוני: 050-6235260 ו/או במייל: saared@gmail.com

אדי סער
אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

אדי,

אני מזמין אותך (ולא רק) לראות את המערכת שלי

לפי דעתי יעד מושלם לשידרוג.

מושקע בה הרבה מאג ניסון ומחשבה

 

אלון

 


brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה אלון. 

כמסוכם ניפגש בשבוע הבא

אדי סער
נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אדי, 

ברוך השב 

Smile

בהצלחה בשידרוג

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה נועם. אם יש לך עצות/תובנות מועילות - אשמח

אדי סער

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אדי

 

אני חושב שקודם כל אתה צריך להגדיר את הדרישות מהמערכת

למה בכלל להשתדרג ואיזה צורך או בעיות השדרוג ממלא/פותר

אלון coZary's picture
Offline

Location

זכרון יעקב
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 02/24/2010

לדעתי, אם יורשה לי

התשובה היא - plug & play


נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

אני כמובן מסכים אתך אלון.

אבל יש לדייק, זה בד"כ

pay, plug and play

Laughing

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
brew-tali's picture
Offline

Location

חולון
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

היי שחר

השדרוג הוא לכדי לבשל נכון יותר ולהגדיל את טווח האפשרויות: all grain אמיתי, שליטה בקירור וכו'.

אדי

אדי סער