לתת עודף לאחר בישול בירה

6 תגובות [לתגובה האחרונה]
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

לכל הבשלנים איזור המרכז, מודיעין,רמלה והסביבה

אשמח לדעת אם מישהו מתכוון לבשל בירה בהירה בזמן הקרוב (העיקר ללא שימוש בלתת שחור)

והאם אפשר יהיה לקבל את הלתת לאחר תהליך המאש.

את הלתת אני צריך לצורך הכנת לחמים

 

תודה מראש

דניאל

Theres nothing like a good brew

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

בתקוה לבישול משהו בהיר עוד השבוע. אעדכן אותך בשמחה

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
דניאל אלמן's picture

Location

כפר דניאל
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/06/2011

אשמח בתמורה לעזור בבישול,

תמיד נחמד לפגוש חברים

תודה

Theres nothing like a good brew

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

לצערי/לצערך הבישול הקרוב שלי הוא סטאוט שיבולת שועל.....

אשמח לתת אם אתה מעוניין.....

יוחאי מיטל's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/31/2013

בישולים מתוכננים לסופ״ש ברעננה- IPA וחיטה. מוזמן ליצור קשר. 

אגב, ניסיתי פעם להכניס ללחם. כנראה הכנסתי יותר מידי כי היה עמוס דחוס ולא כיף. 

אם יש מתכון מוצלח- שתף! 

Offline

Location

רינתיה 60
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 09/28/2010

שימוש בלתת במתכון ללחם מאוד מומלץ ,הוא מעשיר את הלחם במלתיות ,בצבע,וחיספוס כפרי Smile

אני מוסיף כ 100 -200 גרם לתוך קערת הלישה 

יותר מזה לא ממליץ -הקליפות מקשות על האכילה 

כמו כן תן ללחם עוד 10 דקות בתנור בגלל הלתת יש רטיבות יתר ממתכון רגיל

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

דניאל

יש לתת. בא תיקח .

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט