לכל הבשלנים איזור המרכז, מודיעין,רמלה והסביבה
אשמח לדעת אם מישהו מתכוון לבשל בירה בהירה בזמן הקרוב (העיקר ללא שימוש בלתת שחור)
והאם אפשר יהיה לקבל את הלתת לאחר תהליך המאש.
את הלתת אני צריך לצורך הכנת לחמים
תודה מראש
דניאל
לכל הבשלנים איזור המרכז, מודיעין,רמלה והסביבה
אשמח לדעת אם מישהו מתכוון לבשל בירה בהירה בזמן הקרוב (העיקר ללא שימוש בלתת שחור)
והאם אפשר יהיה לקבל את הלתת לאחר תהליך המאש.
את הלתת אני צריך לצורך הכנת לחמים
תודה מראש
דניאל
בתקוה לבישול משהו בהיר עוד השבוע. אעדכן אותך בשמחה
אשמח בתמורה לעזור בבישול,
תמיד נחמד לפגוש חברים
תודה
לצערי/לצערך הבישול הקרוב שלי הוא סטאוט שיבולת שועל.....
אשמח לתת אם אתה מעוניין.....
בישולים מתוכננים לסופ״ש ברעננה- IPA וחיטה. מוזמן ליצור קשר.
אגב, ניסיתי פעם להכניס ללחם. כנראה הכנסתי יותר מידי כי היה עמוס דחוס ולא כיף.
אם יש מתכון מוצלח- שתף!
שימוש בלתת במתכון ללחם מאוד מומלץ ,הוא מעשיר את הלחם במלתיות ,בצבע,וחיספוס כפרי
אני מוסיף כ 100 -200 גרם לתוך קערת הלישה
יותר מזה לא ממליץ -הקליפות מקשות על האכילה
כמו כן תן ללחם עוד 10 דקות בתנור בגלל הלתת יש רטיבות יתר ממתכון רגיל
דניאל
יש לתת. בא תיקח .