שלום לכולם,
אני משתמש חדש בפורום ומבשל קצת פחות חדש במציאות.
רציתי לדעת אם יש לחברים כאן נסיון בשימוש בסוגים שונים של שמרי יין להתססת בירה, ואם כן, מה היו התוצאות.
בזמן שחייתי בניו זילנד יצא לי להכיר מבשלת בוטיק בבעלות יינן. המבשלה התהדרה בכך שהיא משתמשת בשמרי יין בתהליך ייצור הבירה. אני לא יודע אם מדובר במאה אחוז שמרי יין או שנפח מסוים מהבירה מותסס עם שמרי יין ואז נעשה בלנדינג.
אני מתכנן בזמן הקרוב לעבור מסכת נסיונות עם תסיסה שכזו.
עודד אורן