שלום רב.
עשיתי אייל עינברי ולאחר שבועיים בביקבוק ולאחר הטעימה יש הרגשה מרירה מידי בבירה. זאת אומרת שבהתחלה יש טעם מר עם ארומות של כשות מה שנותן דווקא מיוחדות לבירה אבל בסוף הטעימה הטעם הופך למר מידי ונשאר בתוך הגרון עוד הרבה זמן.
לפי כל הנתונים בBEER SMITH המרירות לא אמורה להיות מורגשת עד כדי כך במיוחד המרירות המעצבנת שנתקעת בגרון ולא עוזבת.
המתכון כדלקמן:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Beer Profile |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Est Original Gravity: 1.051 SG | Measured Original Gravity: 1.062 SG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Est Final Gravity: 1.010 SG | Measured Final Gravity: 1.012 SG | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Estimated Alcohol by Vol: 5.4 % | Actual Alcohol by Vol: 6.4 % | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Bitterness: 33.0 IBUs | Calories: 565.4 kcal/l | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Est Color: 12.2 SRM |