sweet stout

10 תגובות [לתגובה האחרונה]

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

grains:

- 4 kilos british pale ale malt.

- 100 grams black patent malt.

- 150 grams biscuit malt.

- 300 grams chocolate malt.

- 100 grams roasted barley.

- 120 grams carapils malt.

- 80 grams flacked barley.

hops:

- 30 grams perle 7.5% AA for 90 minutes.

other:

- 1 tablet irish moss for 15 minutes.

english 04 yeast.

OG: 1055 FG: 1019

אם יש זמין אז אפשר להחליף לגמרי את הcarapils ב flacked barley.

להגיז עם 103 גרם סוגר תירס ל-19 ליטרים.

הבירה השתתפה באתגר הסטאוט(ללא תוצאות כלשהן לצערי) מאוד שרופה, קצת קרמלית הולכת טוב עם שוקולד מריר ועם סטייקים(לא ביחד...)

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

במקום לעשות cut and paste כאן יש עוד אלפי מתכונים:http://beerrecipes.org/

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

אני חושב שלא הבנת את הרעיון...אני משתף במתכונים שלי, בחיים לא הכנתי מתכון של מישהו אחר...ובאתר הזה יש מתכונים של אנשים שלא יודעים מה הם עושים- למשל אוקטוברפסט מפוצץ בכישות ושמרי אייל..יש שם דברים מעניינים אבל לא קשורים לקונטקסט.

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

sweet stout לא אמור להכיל לקטוז?

כמו כן, באיזו תוכנה אתה משתמש לבניית המתכונים?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

סטאוט מתוק יכול להכיל לקטוז אך לא חייב.

 

את המתכונים אני עושה בראש.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כמה בישולים עשית עד היום?

ותגיד,  המתכון הנ"ל שתכננת בראש, מאיפה באה לך ההשראה להכניס פלקד בארלי שאין להשיג בארץ? ובכלל בכל המתכונים שהעלית כאן עד היום יש תמיד 2 - 3 רכיבים שאין בארץ. זה בא לך בחלום? או מה?

דגן - הדובים's picture

Location

רעננה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

די, חבל.

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

צודק. sorry.

Location

מדליקי המשואות
מעלה אדומים
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/05/2010

E.Z היקר, כמו שאתה שם לב יש 80 גרם פלייקד בארליי.....זה מיכוון שזאת הכמות שהצלחתי למצוא...את השאר השלמתי עם carapils.....בדרך כלל שאני מרכיב מתכון אני קורא את הפירוט ב-bjcp (במקרה שזה מתכון מוגדר), בוחן כמה דוגמאות מסחריות, מרכיב משהו בסיסי ומשפר לפי טעמי, כי הקטע הוא לא לחזור על דברים קיימים אלא רק להכיר מספיק טוב את הסגנון,

לפי דעתי כמבשלים ביתיים עם חזון וראש פתוח אנחנו צריכים לעשות את המאמץ האחרון בשביל עוד רכיב נדיר ועוד שיטה חדשה בשביל לקבל תוצאות ללא פשרה!

זה מה שמניע את היצירתיות של כל אחד ואחת מאיתנו ואת שוק מבשלות הבוטיק בכלל.

אם הבירה משעממת, אז למה לטרוח להכין אותה, מסכים איתי? אנחנו יכולים להכין קלונים של בירות מסחריות כל היום אבל לא יותר כיף להנות מבקבוק צונן של   E.Z wheat? או schmulz espresso stout?

Offline
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

כשאתה צודק, אתה צודק :)

Offline

Location

Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

תודה! לא היה לי ספק שלבסוף יקום הצדיק שיצדיק אותי.