שלום לכולם,
לאחר מאמצים רבים הצלחתי לשכנע את אשתי שהדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות לעצמנו זה לרכוש מקרר תסיסה, היות וזה "השדרוג המשמעותי ביותר למבשלן הביתי".
דירתנו הקטנה יכולה להכיל אך מיני-בר מינימאלי בגודלו (נגיד - עד כ-100 ליטר נפח).
הבעיה - המקררים בנפחים אלו מגיעים עם 'ברך' מעצבנת שמונעת מדלי התסיסה להכנס.
1. האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להשיג דגמים של מיני-בר ללא 'ברך'?
1א. האם יש דרך יעילה (=זולה) ליבא אחד? נגיד, מסוג מיני מקררים המשמשים כקגרטור? (לדוגמא, הSANYO 4912 ז"ל).
2. במידה וההר לא יבוא אל מוחמד, האם יש מיכלי תסיסה הנכנסים למקררים הקטנים שניתן למצוא בארץ, חרף הברך האמורה?
ראיתי אזכורים בקצרה על שימוש בג'ריקאן כמיכל תסיסה. היכן ניתן למצוא ג'ריקנים בנפחים מתאימים? (ואיזה חומר פלסטי לחפש?)
ובהקשר הזה, האם ניתן להשתמש באותו ג'ריקאן לno-chill והן כמיכל תסיסה? או שיש צורך בנפחים שונים?
הרבה תודה ושבוע מוצלח
גיא