שלום לכולם
אני בשלן מתחיל כשמאחורי באץ' אחד שיצא טוב ללא בעיות.
רציתי להתעניין בנושא עיקור בקבוקים במים של 100 מעלות ואלו הם שאךותי העיקריות:
1. האם מספיק עיקור? האם צריך גם חיטוי בתמיסת יוד?
2. לאחר העיקור והייבוש אני אוטם את הבקבוקים בנייר כסף. לכמה זמן ישמרו הבקבוקים ויהיו טובים לבקבוק?
בבקבוק היחיד עד כה הששתמשי בבקבוקים שעברו עיקור כזה וישבו כ4-5 שהם אטומים בנייר כסף ללא חיטוי ביוד ואני לא מזהה זיהום או טעמי לוואי שאני יכול לייחס אותם לבקבוק.
כלומר, נכון להיום זה עובד ואני רוצה לוודא שאני פועל נכון
תודה מראש לכל העונים ובמגיבים