ערב טוב חברים.
לאחרונה חיבתתי שתי בירות בחביות קורני ששאלתי מחברנו נועם שליו.
אחת אמבר אייל, אחת חיטה בווארית.
היום, בעצתו של נועם- בדקתי האם קיים לחץ בחביות (= לחצתי על השסתום עם פין קטן).
החיטה הבווארית העיפה שפריץ נאה לפרצופי המופתע ולתקרה.
החבית השניה, עם האמבר אייל- דוממת ושקטה, ללא גזים...
התייעצתי עם נועם- וככל הנראה האיטום לא מושלם. ההצעה היא לפתוח, למרוח מעט וזלין ולאטום שוב.
שאלתי היא כזו- האם יש צורך להוסיף סוכר לבירה להגזה? סביר להניח כי הסוכר שהוכנס בחיבות לפני שבועיים נוצל ונאכל כולו.
החבית מיועדת לשתיה בעוד שבוע, ולכן הגיזוז חשוב....
(אם מישהו מוכן לעזור בגיזוז באינוס למקרה זה- יתקבל בברכה! יש לציין שמדובר בקורני פין לוק).
תודה!
יוחאי