שלום לקוראי הנאמנים.
התלבטות קלה לקראת המשך עיסוקי בתחום.
עד עכשיו בישלתי מרכז/PM בסיר אלומיניום של כ-10 ל' שירשתי מאבי ז"ל.
בסיר הזה קשה לי לאמוד את הכמות שנשארת בסוף וכמובן שנשאר פחות מה-9 ל' שאני רוצה להתסיס.
עומדת בפני התלבטות, האם לקנות סיר נירוסטה של 13.5 ל' ב200 ש"ח- יש בו שנתות, אבל אני מניח שבשלב מסויים ארצה להרכיב לבחור ברז.
או לחילופין, לקנות מיחם 20 ל' שמורכב לו ברז ושנתות וכו' ולפי דיונים שראיתי בפורום אפשר בהחלט לבשל בו בירה טובה.
ראוי לציין כי אני מבשל על כיריים חשמל שבינתיים קל לי לווסת את הטמפ' לרצויה -+ חצי מעלה.
מה עמדתכם בנושא?
וכן, האם יש לכם המלצות אחרות?