אני מבשל אולגריין.
בישלתי אמבר אייל ועשיתי את הסטיפינג למשך 20 דק' במקום 30 דק'.
כמה קריטי זה?
אני מבשל אולגריין.
בישלתי אמבר אייל ועשיתי את הסטיפינג למשך 20 דק' במקום 30 דק'.
כמה קריטי זה?
זה רק אומר שמיצית פחות טעמים, ארומות וצבע מהגרעינים. אין כמעט השפעה על כמות הסוכרים (OG) שמקורם ממילא בעיקר לתת הנוזלי/יבש.
מה הכוונה סטיפינג באולגריין?
אני חושב שהוא התכוון למאש רק עדיין היה בחוויה של רכז.
התשובה של דגן מספיקה לעת עתה
דגן צודק אני עושה סטיפינג ברכז