איוורור לאגר

4 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

אומץ
אומץ
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/11/2013

אין לי אבן איוורור ואני ראיתי שניתן לאוורור לאגר עם בלנדר מקלות ידני.

אני פוחד שאני אכניס יותר מידי חמצן.

מישהוא עם ניסיון בשיטה זאת?

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

למה זה כל כך חשוב לאוורר לאגר?

אתה מאוורר גם אייל?

 

נראה לי שיותר חשוב להגיש שמרים בכמות נכונה

שמרים יבשים ומורטבים בכמות נכונה יספיקו לבאץ לאגר בייתי

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מה ששחר אמר,

ובנוסף. הסיכוי להוסיף "יותר מידי" חמצן ללא חמצן טהור במיכל לחץ הוא בלתי סביר בעליל.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
גלעד - מבשלת החלוץ's picture

Location

באר שבע
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/29/2010

לאיוורור יש יתרון גדול והוא בעזרה לשמרים למקסם את פירוק הסוכרים שבבירה.

יש לעשות את הדבר עם חמצן טהור. לפרק זמן של עד דקה. 

If you don't stand for something

You will fall from anything

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מהיכן רוכשים מיכל חמצן? וכמה עולה?

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט