שלום לכולם,
אני שמח להיות חלק מהפורום הזה.
שמי סמי ואני מבשל בירה יחד עם בני, עמרי.
אנחנו מבשלים חיטה, I.P.A ובלגית כהה.
השיטות שלנו עדיין מיושנות ואנחנו מחפשים לפרוץ.
הבירה שלנו מאד ארומטית. את השם בחר בני גם בשל מוצאו של אביב וגם רמז לתיבול האותנטי של הבירה. (לא, אין עמבה).
אנחנו מתרגשים להיות פה ומצפים להעשיר את הידע שלנו ואולי יום אחד גם לתרום משלנו.
אנחנו עומדים בפני אירוע מרגש: בשבת הקרובה החלטנו להזמין מתעניינים למיניהם (לא חברים) לטעום מהבירה המבוקבקת שלנו: בירת חיטה גרמנית
בניחוח יוצאי בגדד.
נשמח לעדכן לגבי התגובות.
תודה על תשומת הלב,
עמרי וסמי.