שלום לכולם
בישלתי מרכז בירה בלגית. כשפתחתי בקבוק (לאחר כשבועיים) יצא לי קצף רב מהבקבוק.
הטעם בסדר אבל הקצף הרב מאוד מפריע.
מה עשיתי לא בסדר?
תודה
דן
שלום לכולם
בישלתי מרכז בירה בלגית. כשפתחתי בקבוק (לאחר כשבועיים) יצא לי קצף רב מהבקבוק.
הטעם בסדר אבל הקצף הרב מאוד מפריע.
מה עשיתי לא בסדר?
תודה
דן
אחד משניים, או זיהום בבירה או יותר מידי סוכר בביקבוק. קח בחשבון אפשרות לפיצוץ בקבוקים.
האם אני יכול לפתוח את הבקבוק כדי לשחרר לחץ ולסגור שוב?
זה מוזר מאוד זה קורה כאשר המיגוז הוא 3V ומעלה,
איך אפשר לבקב בירות חיטה ב 3.8??
לא הייתי מנסה את זה בבקבוקי שליש.
אולי בבקבוקי חצי. והכי בטוח בבקבוקי שמפניה 750 מ"ל
I also tried to bottle with 3.8
it gushes
I think it's part of the style
in germany they probably pour the beer in long glasses and let it gush over
anybody knows?
האם בדקת בקבוק בודד? האם התופעה חוזרת בכל הבקבוקים?
שלום לכולם .. :)
לא כתבתי כאן פוסט הרבה מאוד זמן ...
אני די מצטער על כך , לחץ אטומי בעבודה לא מאפשר לי להכין בירה ..
אני מתכנן לשנות את זה בקרוב!!
וכמובן נחזור לנושא :
השאלה העיקרית שאני הייתי שואל כאן היא באיזה טמפרטורה אתה פותח את הבקבוקים ?
שמתי לב לכך בהרבה בירות שיצא לי להכין בעלי רמת גיזוז גבוהה שכאשר אתה פותח את הבירה בטמפרטורת החדר או טמפרטורה קרה אך לא מספיק קרה לשתיית הבירה הקצף עולה מהבקבוק ישר איך שפותחים .
אני הייתי ממליץ לנסות להנמיך את הטמפרטורה של המקרר שהבירות יושבות בו והסיפור יסתדר לפי דעתי . בכל אופן שווה לנסות להכניס איזה בקבוק אחד לאיזה חצי שעה 40 דק' למקפיא (כמובן עד שהבירה קרה ממש אך לא קפואה)
ולבדוק אם זה עוזר