בכל פעם שיוצא לי לבשל יחד עם מישהו אחר על מערכת אחרת ולקרר באחת השיטות ה"מסורתיות", אני פחות ופחות מבין למה זה טוב ויותר ויותר משתכנע ששיטת ה No Chill עדיפה.
(מבלי לפגוע באף מבשל ובתקווה שתמיד אוזמן להצטרף לבישולים... )
ב No Chill יש חסכון בזמן, במים ויש הרבה פחות סיכון לזיהומים. אפשר לקרר את התירוש בקלות לטמפ' ההגשה (ראשית באופן טבעי לטמפ' הסביבה ואח"כ במקרר לטמפ' תסיסה של אייל או של לאגר) לפני הגשת השמרים.
ובמקרה והשמרים לא זמינים או לא מוכנים (להלן, סטארטר) התירוש תמיד יכול להמתין עד לזמן המתאים להגשת השמרים.
זה סתם היה note to self