מתכוני ציון - אתר המתכונים של קהילת חובבי ציון

שלום חברים,


לאחר שעלתה כאן דרישה ובכל מקרה הגיע הזמן - אני גאה להציג את אתר המתכונים הישראלי הראשון -

"מתכוני ציון" - www.zionbeer.com

 

האתר מאפשר להתחבר ולהעלות מתכונים; הן בצורה ידנית והן באמצעות פלט BeerXML שרוב תוכנות הבירה יודעות ליצא.

 

האתר מתיימר להכיל את כל סוגי הלתתים, רכזים, כשות, שמרים שקיימים בארץ - אבל כמובן שזה עדיין לא שלם.

אתם מוזמנים להכנס, לבדוק, להעלות מתכונים ולהעיר הערות.

 

בהצלחה לכולנו,

איציק.

 


Location

nof hshron
matan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2013

תודה רבה וכל הכבוד

Location

nof hshron
matan
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/18/2013

תודה רבה וכל הכבוד

Location

כפר סבא
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 04/28/2012

היאח!! 

כל הכבוד על היוזמה

Gil's picture
Gil
Offline

Location

גן יאשיה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/05/2011

מעולהSmile

אבינועם טלמן's picture

Location

jaffa
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 06/18/2013

מברוק

כל הכבוד

Offline

Location

אורנית
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/29/2010

כל הכבוד!

רון_ב - ronstar's picture

Location

עמק זבולון 35
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 12/06/2010

כל הכבוד.

Location

בנימינה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

כל הכבוד

גיל's picture
Offline

Location

מאור
מאור
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/04/2010

מגניב מאוד! כל הכבוד!

יש איזה דרך לחבר את זה לאתר של חובבי ציון (הפורום הזה)? לחשוף את רשימת המתכונים כאן? לאמבד את המתכונים במסגרת של חוב"צ?

מעוניין לחלוק שק לתת חיטה - צרו קשר כאן או בנייד 054.261.0303

www.bronsteiner.com

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

קישור או Iframe יהיה הכי מוצלח

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

איציק, כל הכבוד

 

קובץ XML מ BREWMATE וגם מ BREWTOAD קיבלו ERROR בניסוי טעינה.

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט

Location

Ariel
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/23/2011

אשמח אם תעביר אליי.

ניסיתי רק עם BEERSMITH


עדכון:

נסה עכשיו

Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

מעולה!
תודה לעוסקים במלאכה.