אני מתכונן להכין לאגר ביום שישי בפעם הראשונה.
אני מבשל מרכז.
בגלל שיש השפעה לצפיפות התירוש במוצוי הכשות אני רוצה לבשל באץ' מלא של 22 ליטר ללא קירור עם מיי קרח כדי למצות נכון את הכשות.
אני מתלבט בין קירור עם מחליף חום נחושת שאני מאמין יקח לי המון קרח והרבה זמן כדי להגיע לטמ"פ של 7 מעלות לזריעת השמרים או לנסות בפעם הראשונה את ה-NO CHILL המדובר רבות לאחרונה.
קודם כל אאין לי מושג כמה זמן יקח לי עד שאגיע לטמ"פ הרצויה בשיטת NO CHILL והשניה היא כמה קרח אני צריך לקירור במחליף חום.