עכשיו סיימתי את ה AG הראשונה שלי. על המלחמה הזו אספר בהזדמנות, אבל משהו אחר קפץ לי לעין.
כבר עכשיו, הבירה אינה צלולה כלל (אייריש סקוטש), במתכון הומלץ להוסיף אייריש מוס, מה שלא עשיתי. בחיפוש ברשת, נתקלתי בציטוט הבא "שיטת הצללה נוספת היא שימוש בג'לטין לבישול אשר מוסף למיכל ההתססה בתסיסה השניה. הג'לטין שוקע וגם הוא סוחב עימו את החלבונים הלא רצויים לתחתית המיכל. יש להוסיף שתי כפיות לכוס מים קרים, להמתין כחצי שעה, לחמם לכ- 80 מעלות צלזיוס ולהוסיף לבירה." מהאתר בקבוק.
השאלה שלי היא, אם ההתססה השניה שלי היא בבקבוקים, מתי ואיך אני מוסיף את הג'לטין, אם בכלל?
חן חן על תשובות והארות. אגב, היום גיליתי למה משתמשים במאשינג טאן או מבשלים בשיטת ה BIAB :)