שמרי ייו בשיכרים למיניהם.

2 תגובות [לתגובה האחרונה]
Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

שלום
יש לאחי עודף של שמרי BDX.
זה בעקרון לקברנה סוביניון וכו'.
טמפ' תסיסה מקסימאלית של 30 מעלות.

מה דעתכם על השמרים לתמד/בירה/סיידר?

נועם - שיבולת's picture

Location

נחל שורק 18
מודיעין
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 01/13/2010

מהמעט שהיה לי סבלנות לקרוא, נראה ששמרים אלו אינם מאד מתאימים למשקאות הנ"ל.

http://winemaking.jackkeller.net/strains.asp

 

בתסיסה: סייזון , למביק בחבית אלון. בחבית: בלונד בלגי, בלונד סטאוט, פילס, אוקטוברפסט
Offline

Location

יאיר כ"ץ 10
חיפה
Israel
תאריך הצטרפות לפורום: 05/13/2013

את התיאור הזה קראתי,
השאלה היא מה הופך את L71B לטוב , שהוא ליין אדום, ואת הBDX, ללא משהו.