שלום
יש לאחי עודף של שמרי BDX.
זה בעקרון לקברנה סוביניון וכו'.
טמפ' תסיסה מקסימאלית של 30 מעלות.
מה דעתכם על השמרים לתמד/בירה/סיידר?
שלום
יש לאחי עודף של שמרי BDX.
זה בעקרון לקברנה סוביניון וכו'.
טמפ' תסיסה מקסימאלית של 30 מעלות.
מה דעתכם על השמרים לתמד/בירה/סיידר?
מהמעט שהיה לי סבלנות לקרוא, נראה ששמרים אלו אינם מאד מתאימים למשקאות הנ"ל.
http://winemaking.jackkeller.net/strains.asp
את התיאור הזה קראתי,
השאלה היא מה הופך את L71B לטוב , שהוא ליין אדום, ואת הBDX, ללא משהו.